Bookmaker

18+ | Spill ansvarsfullt | Vilkår og betingelser gjelder | Kun for nye kunder | Kommersielt innhold

Funbet sports bonus på første innskudd

Du kan sikre deg en flott Funbet sports bonus når du registrerer deg som ny spiller, og gjør ditt første innskudd. Den består av 50% av din innskuddssum opptil en øvre grense på hele 500 kr.

Besøk Funbet

Funbet Sports Bonus

Funbet sports bonus tilbud

Din funbet sports bonus gir deg sjansen til å spille for 50% mer enn det du selv setter inn. Her har du en ryddig og grei oversikt over hva tilbudet består av:

Funbet velkomstbonusBonus info
Bonus på første innskudd50% opptil 500 kr
Minste tillatte innskudd100 kr
Minste tillatte odds2,00
Gyldighet30 døgn etter første innskudd
Funbet bonuskodeBesøk Funbet

Funbet sports bonus vilkår og regler

Du bør alltid sørge for at du setter deg grundig inn i hva slags vilkår og regler som gjelder før du innkasserer en bonus på nettet. De viktigste vilkårene for din Funbet sports bonus inkluderer de følgende:

 • Maks bonus: 500 kr
 • Bonus prosent: 50% av første innskudd
 • Minste tillatte innskudd: 100 kr
 • Omsetningskrav: 6 ganger verdien av bonusen
 • Minimumsodds: bonusen kan kun satses på kuponger med minst 2,00 i odds. Ingen spilleobjekter på kupongen kan ha under 1,30 i odds.
 • Gyldighet: du må omsette din Funbet sports bonus innen 30 døgn.
 • Tilbudet gjelder kun for nye kunder
 • Tilbudet gjelder kun for spillere som er minst 18 år gamle
 • Kun en Funbet sports bonus er tilgjengelig per husstand/epostadresse/betalingsmetode/IP-adresse

Registreringsprosess – steg for steg

Du kan fort og enkelt opprette en ny konto, og sikre deg en gunstig Funbet sports bonus. Slik går du frem:

 1. Klikk på en av knappene i vår Funbet anmeldelse
 2. Du videreføres til selskapets registreringside
 3. Fyll inn kort skjema
 4. Bekreft at du ønsker å registrere deg når Funbet kontakter deg på epost
 5. Sett inn penger og oppgi din bonuskode
 6. Spill og kos deg med din Funbet velkomstbonus

Funbet Registrering

Besøk Funbet

Utvalg av oddsspill

Hos Funbet bookmaker finner du et gedigent utvalg av spilleobjekter. Her har de fylt opp menyen med alle tenkelige slags idretter fra hele verden. Det inkluderer selvsagt alle de mest populære fotballturneringene i inn- og utland. De mest populære norske idrettene er alle med på oddsmenyen. Her finner du ishockey, tennis, håndball, all slags vinteridrett, Formell 1, trav og mye, mye, mye mer.

Også e-idrett og virtuell idrett har blitt høyt prioritert. Det er alltid noe slags arrangement på gang som du kan tippe på hos Funbet bookmaker.

Du kan også tippe på alle tenkelige slags utfall. Her foreligger dusinvis av alternativer for hver enkelt kamp, og hver enkelt turnering. Du kan bygge dine egne kuponger med alle slags forskjellige innslag.

Live tipping er også tilgjengelig for et stort antall kamper. Dette gjelder særlig for fotball. Du kan gi kampen ekstra spiss ved å satse underveis. Denne formen for oddstipping blir hele tiden mer populær her i Norge.

Du kan bruke din Funbet bonus på alle slags spill, såfremt de har høy nok odds til å tilfredsstille gjeldende krav.

Funbet Sports

Live oddstipping

Som kunde hos Funbet kan du nyte godt av live oddstipping for et bredt spekter av idrettsarrangementer. Det inkluderer de mest populære objektene som fotball, ishockey, basketball og tennis.

På fotball kan du tippe live på alt mulig rart. Det inkluderer selvsagt neste målscorer, sluttresultat og veldig mye mer.

Du kan tippe live via mobilen, noe som er kjempespennende.

Besøk Funbet

Mobil app

Hos Funbet finner du ikke en egen app du kan bruke til å tippe via. Det anser vi som et aldri så lite minuspoeng. Vi foretrekker å tippe, særlig live, via en app. Når det er sagt er mobilsiden som du kan åpne via din enhets nettleser veldig bra. Den er brukervennlig og oversiktlig. Den hakker ikke, og ytelsen er veldig solid. Så lenge du har OK nettforbindelse er dette en veldig fin måte å tippe på. Selvsagt kan du innkassere og bruke din Funbet sports bonus også når du spiller via mobilen.

Tilbudet er kompatibelt for bruk på nettbrett og smarttelefoner som enten har Android eller iOS.

Tilgjengelige betalingsmetoder

Når du skal sette inn penger på din nye konto, og motta din kjekke Funbet velkomstbonus, kan du velge mellom en rekke betalingsmetoder. De er alle trygge, sikre og enkle å bruke. Her har du en liste med de mest populære alternativene blant norske kunder:

 • Visa debet- og kredittkort
 • Paysafe Card
 • EcoPayz

For alle metoder er minste tillatte innskudd på 100 kr. Maks innskudd varierer fra betalingsmetode til betalingsmetode. For EcoPayz 10 000 kr. For øvrige metoder er den 50 000 kr.

Et stort pluss er at uttak gjennomføres veldig hurtig hos Funbet. Ja, du nyter godt av øyeblikkelige uttak med ecoPayz. Bruker du bankoverføring må du riktignok vente 3-5 virkedager. Nedre grense for uttak er 100 kr, mens øvre grense er 21 000 kr.

Kundestøtte

Som kunde hos Funbet nyter du godt av velig imponerende kundestøtte. Du kan ta kontakt med selskapets kundebehandlere hver eneste dag, til alle døgnets timer. Du kan benytte deg av telefon, epost eller live chat. Norske kunder flest foretrekker live chat.

Du kan i tillegg finne en stor mengde svært nyttig informasjon på selskapets nettside. Blant annet byr en rikholdig FAQ-seksjon på god hjelp.

Konklusjon

I vår Funbet anmeldelse har vi understreket de sterkeste punktene med denne online bookmakeren. Det inkluderer gedigent utvalg av spilleobjekter fra alle slags idretter i Norge og overalt ellers i verden. Kundestøtte som er tilgjengelig 24/7. Et meget bredt utvalg av betalingsmetoder som til alt overmål gi deg sjansen til å ta ut penger øyeblikkelig. Dette er noe vi lar oss imponere over. Ja, vi skulle gjerne sett at det forelå en egen app. Men all den tid mobilnettsiden er veldig bra er ikke dette noe dramatisk mangel. Alt i alt er vi veldig imponerte over Funbet som selskap.

Besøk Funbet