Bookmaker

18+ | Spill ansvarsfullt | Vilkår og betingelser gjelder | Kun for nye kunder | Kommersielt innhold

RaceBook.com

De siste ryktene innenfor online gambling skal ha det til at en ny bookmaker snart vil bli lansert: RaceBook.com. Så veldig mye vites ikke i skrivende stund. Det er snakk om en oddsspill side. Så mye vet vi.

Bonus Type:Bonusdetaljer:
Racebook.com Bonus:Ukjent
Minimum innskudd:Ukjent
Tillate type spill:Ukjent

Skal vi dømme etter navnet, tyder ting på at det vil bli fokusert på hesteveddeløp. Selv om man jo skal være litt skeptisk med å lese for mye inn i et navn. Og for all del – spilloperatører som byr på veddeløp byr jo nesten uten unntak også på et bredt spekter av andre spillobjekter.

Bilder ble tatt fra den engelske nettsiden.

Racebook.com – ny online bookmaker er på vei

Ting tyder på at vi kan ha med en ganske betydelig satsing å gjøre. Det gir oss grunn til å håpe på at dette kan bli en verdifull tilvekst. Så la oss krysse fingre for at vi også hos RaceBook.com vil kunne spille på våre favorittidretter.

Ingen synes vel forresten at det vil være noe i veien med å ha et nytt selskap å spille hos. For som du sikkert har fått med deg, konkurrerer bookmakere på nettet om å by på best mulig odds.

Dess flere selskaper, dess bedre burde oddsen du og jeg kan spille på bli. Så la oss ønske RaceBook.com hjertelig velkommen når siden lanseres.

Er du på jakt etter fristende velkomstbonuser? Klikk her for å lese om SportsBetting.com

Vil RaceBook by på en egen app?

Enn så lenge foreligger ikke særlig mye konkret informasjon om RaceBook.com. Så for øyeblikket kan vi ikke slå fast hvorvidt selskapet vil komme med en egen app.

Det er selvsagt lov å håpe. En app gjør jo unektelig oddsspilling flere hakk bedre. Det er lettere å holde oversikten, finne spilleobjekter og levere kupongen når du spiller via en app.

All den tid så mange spilleselskaper på nettet har gjort det godt med sine apper, er det vel ikke aldeles utenkelig at RaceBook.com vil følge samme eksempel.

Det som er å anse som svært sannsynlig er at bookmaker vil satse tungt på mobilspilling uansett. Uavhengig av om du vil ha mulighet til å laste ned en RaceBook app, eller må spille via din enhets nettleser.

Dette tør vi å slå fast all den tid mobilspilling i dag dominerer oddsmarkedet. Vil du gjøre det godt som en ny oddsside, må du neste ta mobilen på alvor.

Vil det foreligge en RaceBook.com velkomstbonus?

Det er jo ikke uvanlig at man får noe slags påskjønnelse i form av en bonus når man melder seg inn hos en ny online bookmaker. Den kan bestå at spillepenger, et gratis spill, eller lignende.

Hvorvidt noe sånt blir tilfelle hos RaceBook.com vet vi ikke ennå. All den tid mange av konkurrentene gir deg en liten godbit for å rekruttere deg som medlem, virker det jo ikke fryktelig usannsynlig.

Men vi skal ikke ta noe for gitt. Og uavhengig av hvorvidt det vil foreligge en bonus, er det jo andre hensyn som burde veie vel så tungt.

Da snakker vi om gode odds, en brukervennlig side og et stort utvalg av spennende objekter å satse på.

Vi gleder oss virkelig til å se hva RaceBook vil varte opp med!